Imatge al·legòrica de les conseqüències d'un terratrèmol com el de la ciutat de Granada. (Pixabay).

Terratrèmol a Granada

83 views

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres nits a la província de Granada

El servei d’emergències ha registrat més de 300 trucades alertant dels moviments de les províncies de Granada, Màlaga i Jaén, de municipis com Churriana, Gójar, La Zubia, Villanueva, Mesía, Cijuela, Padul, Fuente Vaqueros, Cenes de la Vega, Granada, Alcalá la Real o Úbeda, entre d’altres. Les localitats més afectades han sigut San Fe, Atarfe i Cúllar Vega.
El 112 ha assenyalat que no hi ha danys personals i que s’han registrat danys materials a causa d’incidències de caràcter lleu.

Centenars de veïns han eixit espantats al carrer a Granada capital i l’àrea metropolitana després de sentir les tremolors en les seues cases, per la qual cosa la Policia Local de la ciutat ha demanat calma i ha pregat la població que torne als seus domicilis. La localitat de Santa Fe ha obert els seus parcs i centres esportius municipals perquè els veïns puguen passar la nit.

També els municipis de Santa Fe i Atarfe han habilitat espais públics com parcs i camps de futbol perquè els veïns que ho desitgen puguen anar-hi.

La regió metropolitana de Granada porta sofrint des de l’1 de desembre, més de 280 terratrèmols registrats i centenars de rèpliques, la majoria d’elles lleus d’intensitats entre 2 i 3 graus de magnitud. 

Mols ciutadans han passat la nit al carrer i altres han agafat el cotxe i se n’han anat a descampats per por, esperant que tot torne a la normalitat.

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre