Del menjador a la taula de casa

55 views

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana organitzen, juntament amb les empreses de menjador escolar, un servei de “menú per a emportar“, destinat als alumnes que utilitzen els serveis de menjador escolar durant els dies que hagen d’estar confinats a casa per motius de la Covid-19.

Aquest servei consisteix en el fet que la família de l’alumne en situació de confinament pugua recollir en el centre educatiu el menjar, per als seus fills, tenint en compte una sèrie de mesures de prevenció i sense cap mena de recàrrec sobre la beca de menjador. Per descomptat, en cas que l’alumne patisca al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, rebrà el menú corresponent.

Per a activar aquest servei, el primer dia de confinament del fill o filla, la família haurà d’informar el centre educatiu si desitja o no que se li facilite el menú a domicili. El “menú per a emportar” consta de primer i segon plat i postres, i se serveix en envasos d’un sol ús. El repartiment d’aquests menús, així com l’horari en què es durà a terme, l’organitzarà cada centre educatiu en coordinació amb l’empresa que ofereix el servei de menjador.

Amb aquest projecte el que s’aconsegueix és garantir a les famílies usuàries del menjador escolar la possibilitat d’emportar-se el menjar a casa i que cap alumne sofrisca cap desavantatge pel fet d’estar confinat.

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre

Terratrèmol a Granada

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres