“Among Us”, el joc del moment

/
68 views

Among us, companys que no són companys.

Among us és actualment el joc més popular, ja que ha pres un protagonisme important des de setembre de l’actual 2020 fins al dia de hui. Un joc que pràcticament ha tocat l’èxit per mera casualitat, a causa del seu gran impacte en la comunitat streamer anglesa que s’ha estés de llarg a llarg de les plataformes audiovisuals com ara Twitch i Youtube, aconseguint xifres de descàrregues mai abans registrades en l’app, ja que no és un joc d’un origen recent.

Aquest joc multijugador es va llançar el 5 de juny de 2018 i no és fins fa 2 mesos que va prendre tal protagonisme, sent el número 1 en el top de Twitch.

Es tracta d’un joc en el que poden participar des de 4 fins a 10 jugadors en una nau, entre ells hi ha 1 impostor (fins a 3 amb ajustos de la partida). Per a guanyar, els impostors han de matar tots els tripulants, i els tripulants (jugadors que no són impostors) hauran de guanyar per mitjà de missions o per votacions per a tirar als possibles impostors. Una vegada tots els impostors estan morts, es guanya la partida.

La popularitat del joc es deu a la seua entretinguda temàtica i jugabilitat, ja que no és un joc que requerisca de controls difícils o coses que saber més enllà d’allò més bàsic. El que importa és saber explicar-se bé, enganyar i tindre els sentits ben posats, ja que en les votacions, tota informació possible serà crucial, tant per als tripulants com per a la supervivència dels impostors.

Tampoc és un joc que prenga molt de temps, una partida normal sol durar d’uns 5 a 8 minuts, de manera que és ideal per a entretindre’s una estona en qualsevol moment. Està disponible per a les principals platafomres: iOS, Android, Microsoft i Windows.

És un joc amb un gran potencial al qual val la pena donar-li una oportunitat per a almenys provar i opinar amb coneixement.

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre

Terratrèmol a Granada

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres