Fotografia del triomf final de les jugadores del Riba-roja del Túria.

Victòria del Club de Tenis Riba-roja

54 views

La setmana passada les jugadores de l’equip de Riba-roja de Túria van quedar campiones de la Comunitat Valenciana de la categoria absoluta per equips.

Va ser un torneig bastant difícil perquè per a aconseguir arribar a la final i poder guanyar-la es van enfrontar amb equips que ja s’havien proclamat l’última vegada campions. Tanmateix aquesta vegada es van proclamar campiones les jugadores de Riba-roja. L’equip estava integrat per les jugadores Sandra Gutiérrez, Alba Zanon, Amparo Botella, Rocío Brisa i Elba Simó. 

En la semifinal es van enfrontar amb l’equip Espanyol de Tenis i la final la van guanyar contra el club de tenis de Picassent en uns dobles decisius en els quals la parella formada per Rocío Brisa i Amparo Botella va portar l’equip de Riba-roja a fer-se amb la victòria amb un resultat de 6-0 i 6-0. 

Les jugadores van celebrar la victòria rebent tots els aplaudiments dels espectadors presents, que van donar suport amb molt d’ímpetu a les esportistes. Va ser la recompensa final a l’esforç que posen a cada entrenament durant totes les sessions, amb ganes de seguir progressant i aconseguir resultats encara millors. 

El In&Out, més conegut com el Club de Tenis Riba-roja, ja havia arribat a la semifinal l’any passat però va perdre contra el Club Atlètic Montemar, d’Alacant, per un resultat de 4-0. Per això aquest any no han deixat perdre l’oportunitat. Aquesta victòria les ha portat a classificar-se en la categoria de primera divisió, en la que competiran l’any que ve.

Cada vegada podem veure més l’afició pel tenis a Riba-roja. Tant xiquets com adults s’estan apuntant més al club perquè veuen que més enllà de la pràctica de l’esport hi ha una relació d’unió, tant dins com fora de la pista. 

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre

Terratrèmol a Granada

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres