“La fórmula secreta”

47 views

Saps el que és L’efecte Frankenstein? T’agradaria descobrir-ho? Et presentem “La Fórmula Secreta”, projecte plantejat per l’IVAJ que farà d’un llibre una aventura. Una experiència col·laborativa i participativa que pots viure amb el teus amics, amb debats, jocs i activitats, on podràs convertir-te en el protagonista d’un món d’experiències creat al voltant d’aquest llibre.

Aquesta activitat es desenvolupa al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) de Riba-roja de Túria i està orientada als joves de 12 a 17 anys. Concretament per a fomentar el seu gust per la lectura.

Durant aquesta dinàmica tindràs l’oportunitat de participar per grups reduïts en un escape room ambientat en la novel·la L’efecte Frankenstein, d’Elia Barceló premiada amb el premi Nacional de Literatura infantil i juvenil 2020.

Una vegada realitzat, tens l’opció de llegir-te el llibre i comentar-lo amb altres joves d’altres pobles a través de la pàgina web LEA, a la qual obtindràs accés en acabar l’escape room. Dins de la plataforma trobaràs multitud de jocs i proves per completar la teua experiència lectora.

Vols apuntar-te? Doncs, tot el que has de fer es acudir al CIJ, preguntar per l’activitat i donar les dades sol·licitades. Després tan sols hauràs d’esperar que et criden i acordar una data.

Lucía San Jaime, Shira Muñoz i Siria Girón

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre

Terratrèmol a Granada

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres