Inspecció de tardor del riu Túria

50 views

El passat 13 d’octubre els alumnes de Biologia de 1r de Batxillerat van realitzar la inspecció del riu Túria, com ja és costum al nostre institut des de fa 10 anys. 

Aquesta és la inspecció número vint, ja que es fa dues vegades al any: a la tardor i a la primavera.

Durant aquesta jornada els alumnes han pres diverses mesures del riu, com el cabal, la profunditat i l’amplada, que enguany era molt diferent a l’any passat pels efectes de la quarantena, que ha fet créixer les plantes de forma desmesurada. També s’han agafat mostres de l’aigua i se n’ha mesurat la qualitat mitjançant el factor Ph. En acabar els alumnes han recollit diverses mostres d’invertebrats que han analitzat al laboratori del centre. Entre aquestes mostres s’han pogut veure una sangonera i diversos insectes que posteriorment han sigut observats i catalogats.

Aquestes inspeccions formen part del projecte “Rius” que desenvolupa la fundació Limne, la qual s’encarrega de controlar l’estat de tots els rius que desemboquen a la mar Mediterrània amb l’objectiu de poder millorar-ne l’aparença i la qualitat de l’aigua.

Redactor Junior

close

El més recent

Inseparables

Ens trobem en territoris alemanys l’any 1918, a finals de la Primera Guerra Mundial, concretament en

El piano

Tinc tecles blanques i negres i si vius al carrer de l’Horta de segur que sempre

Terratrèmol a Granada

Diversos terratrèmols amb una magnitud superior als 4,4 graus en l’escala Richter s’han sentit en les darreres